Hva du skal ha på deg en enorm tilfredsstillende på et avslappet kontor

Når du jobber i et selskap med en avslappet kappekode, hvordan skal du trappe det opp for et styre som tilfredsstillende-eller for andre viktige møter-når Du vil se ekspert, men forstår ikke hva andre vil ha på seg? Generelt, hva burde du ha på deg en enorm tilfredsstillende på et avslappet kontor? Besøkende et underverker …
{Relatert: The Supreme Guide to Company avslappet for kvinner}
Jeg har et motespørsmål: nøyaktig hvordan er en kjole for styret som tilfredsstiller et “uformelt kjole” -firma? Vi er en oppstart-dette er vårt aller første styre tilfredsstillende-så jeg har virkelig ikke en presedens til å ringe på. I løpet av en typisk arbeidsdag har manageren min (administrerende direktør, 45 år) samt jeg generelt denim i tillegg til en genser eller t-skjorte, ettersom vi bare har telefon/e-post, kommer i kontakt med klienter.
Imidlertid virker det som om styret tilfredsstillende krever et mye mer ekspert utseende. Jeg spurte manageren min om det, han uttalte at “det du bruker er bra.” (Faded jeans, en langermet t-skjorte så vel som et skjerf.) Han er ikke den typen mann jeg vanligvis vil ta moteveiledning fra, så vel som jeg ikke er sikker på at han helt forstår nyansen til kvinnelig kjole! Mange av de andre offiserene så vel som styremedlemmer er advokater, lobbyister eller CPA -er. Jeg vil ikke dukke opp i jeans, men jeg vil heller ikke være den eneste i en passform. Er det noe mellom? kjole slacks samt en cardi? Jeg er 35 år gammel, så vel som en størrelse 14 (XL), så jeg vil ikke ha noe så godt klamrende eller “ungt”. Forslag?

Vi har snakket om nøyaktig hvordan vi kan gjøre bedrifter avslappet uten å se overdresset, en uformell, men-profesjonell uniform for kvinner, hva du skal ha på et avslappet kontor på din aller første dag, sko å ha på seg med denim på jobb, Og mye mer – men ikke dette.

Interessant spørsmål, A, så vel som jeg er nysgjerrig på å høre hva besøkende sier. For min 0,02 dollar ville jeg forhindre “Dress Slacks så vel som et kardi” -utseende når alle andre er i denim, siden du utvilsomt ender opp som moren til gruppen.
{Relatert: Det aller beste intervjuantrekket for forskjellige typer jobber}
Så jeg kommer til å tilby deg to anbefalinger i tillegg til at du velger den som føles best – men igjen, jeg er nysgjerrig på å høre hva de besøkende sier.
A) Denim så vel som en blazer, helst enten med glatte hæler eller karakters joggesko som Chucks eller New Balance X J.Crew -joggesko som alle har. Tro selvsikker! Tro kult! Prøv å legge til et uttalelse anheng eller et skjerf til utseendet, eller prøv å skyve opp ermene på blazeren din. På skopunktet tror jeg på to forskjellige typer kvinner her – en er glatt så vel som sofistikert; Den andre er kul, klok så vel som selvsikker.

2022 Oppdatering: Dette er noen av de aller beste denim for arbeid (tilknyttede lenker): 1) Paige 2) Madewell 3) Topshop 4) Wit & Wisdom 5) Levi’s

(Merk at sistnevnte på samme måte kan være mye vanskeligere å style – som sagt, velg hva du føler deg komfortabel med.) Du kan selvfølgelig bruke andre sko. , eller andre. Hold deg med nøytrale farger hvis du er i tvil, med en fargepop et sted – potensielt bare en rød leppe. Som alltid for virksomhet, se etter denim i en mørk skylling med veldig lite uro.

Avbildet over, fantastiske genserjakker for kontoret: svart / marine / svart / grå / beskåret svart

B) En skjede kjole og igjen glatte hæler. Dette er enda en anbefaling basert på marginen for feil – “IT” -bedriftens kjole er stort sett en ingen brainer. Skjede kjole, svarte eller beige hæler, så vel som om du tror at du kan være kald eller ikke er fornøyd med armene i kjolen, ta med både en cardigan så vel som en blazer til jobb den dagen i tillegg til å velge topperbasert på hva mennene har på seg.
Dette er mye mer av et utkledd utseende, men en typisk en blant kvinner innen teknologi – tror Sheryl Sandberg. Den uttaler at du er voksen av gruppen – men det antyder ikke at du tar lunsjbestillinger eller gjør andre kontorhus.

Noen av de mest trendy skjedekjolene for arbeid fra 2022: en / to / tre / fire / fem (ikke forestilt seg også)

Damer, hva ville du ha på deg et “stort møte” i et avslappet miljø? Nøyaktig hvordan ville du bestemme?
2021 Oppdaterte bilder gjennom innskuddsbilder/Pressmaster.

Add a Comment

Your email address will not be published.