10 elegante saree -stiler for Durga Puja 2015 – Avdukende gudinnen i deg

Fire dager i løpet Feiret med Pomp så vel som glede, glede så vel som ytterste elegant mote, tror du at vi ikke vil ha kjole som Paro eller Phultushi mens Shenanigans så vel som de vanvittige folkemengdene feier hver eneste krikk så vel som hjørnet av byen ? Durga puja foruten sine ritualer så vel som tradisjoner viser frem standard innslag av mote i masse Shimmery så vel som skinnende, men likevel gir de en sofistikert uttalelse.
[Les også: Durga puja høstantrekk ideer]

La oss vise deg ti fantastiske saree -stiler samt stiler for å søke inspirasjon fra denne høytiden!
Bong Diva Shraddha Das viser oss nøyaktig hvordan vi skal kjole opp for festene
Det ville være mange fester i massevis, i tillegg til at du må bli invitert til en eller flere, å kle deg ut denne gangen i en elegant bengalsk saree er et must. Shraddha Das akkurat her har en svart så vel som gullgrenset saree.
Kilde: brezemasti.comgeorgett på Bhashan
Mens hun bidrer adieu til gudinnen, i tillegg til å be henne om å velsigne byen så vel som innbyggerne, ønsker Ganga -vannet velkommen til fjellets barn i sine ebber så vel som bølger. Style din saree for Durga puja i mørk blues eller kongelige lilla, med georgette berører mens Bhashan (fordypning) er på!

Kilde: pinterest.comprinted sarees for dagen
Fester så vel som sammenkomster, nabolaget lunsj så vel som mer, Durga Puja bringer oss alle sammen for et måltid så vel som en liten morsom tid under Shamiana’s så fargerike spredning. Blomstermønstre så vel som elegante stiler på bomullsbangladeshi påvirket sarees er derfor haute å ha på seg!
Kilde: priyo.com Kontinue lesing Corinthians Paulista Skjorter for mye mer saree -stiler for Durga Puja.

Dhanekali vever for ritualer på dagtid
Bling for dagen er så passé, men Dhanekali vev på bomullsbengaliske sarees er tidløse kreasjoner å elske så vel som å beundre. Bylomsutviklingen med lette vever, heller langt fra de tradisjonelle tungtveiende versjonene som sett rundt, gjør Cotton til et materiale så behagelig å dukke opp i!
Kilde: Pinterest.comQuintessentially Haute for Mid-Morning Aartis
Kunngjøringer for Aartis så vel som Anjalis er blitt gitt, så vel som sin tid for kvinnene til å strømme og be. Mens gudinnen blir respektert så vel som påkalt, kan du få frem diva -gudinnen med stil så vel som den største minimale nåden i en bomull Bengal tangail – ingenting snakker mye mer av Bengali -berøringen her!

Kilde: pinterest.comLemon berører på Saptami Anjali
Mens du samles rundt for kulturelle aktiviteter, så vel som moro er normen hver Durga Puja, er det å bli holdt for natten. For dagen kan vi foreslå at du dukker opp i den populære Dhakai Bangal Cotton Saree for den viktigste Bong -berøringen!
[SC: MediaD]

Kilde: Pinterest.combengal Handloom Hazarbuti
Nok en kveld ute med kompiser så vel som pandalbesøkene, så vel som å hoppe sprees, opphører ikke. Gjå opp som en gudinne på en tur, med den elegante, men grunnleggende så vel som ekstremt elegant drapert Bengal Handloom Hazarbuti Saree på Dashami!
Kilde: Pinterest.comhave Fun Women Gorging On Street Food, Kati Club Tijuana Skjorter Rolls samt Rosogullas, i tillegg til å bruke de aller beste Real Betis Balompie Skjorter Cotton Sarees med ytterste stil så vel som Grace også! Ta frem mote gudinnen i deg, mens mamma -gudinnen kommer til å sjekke ut dette 2015 !!

Add a Comment

Your email address will not be published.