Ukentlig nyhetsoppdatering

Som disse innleggene? Følg oss på Twitter eller Facebook – dette er den redigerte versjonen av det vi leser! (Vi tweet på samme måte hvis vi hører om et flott salg med Corporettedeals Twitter-feed.) Du kan også overholde oss på Pinterest så vel som Instagram, eller ved vår RSS-feed. Travellelle runder opp noen produkter for hårpleie etter bekymring.
Elite Truong komponerer for racket om sminkevaner, selvtillit, så vel som folks reaksjoner.
SmartBrief deler ideer om å bryte de dårlige PowerPoint -presentasjonsvanene.
New York Times deler en sosialpsykologs ideer for å projisere makt.
Fortune rapporterer på slutten av “Only On-Campus, All-Nale MBA-programmet.”
Ny over lovgivningen spaltist Jill Switzer skriver om å velge hvilken type lovgivning du vil utøve.
Popsugar Wise Living har arbeidsmiljøideer for introverte.
På NPR deler Nina Totenberg noen fascinerende småting fra de nye bok Sisters in Law: Nøyaktig hvordan Sandra Day O’Connor samt Ruth Bader Ginsburg gikk til den endelige domstolen så vel som forandret verden.
Wall Street Journal ser på ikke -kirurgiske alternativer for ubehagelige fotproblemer.
For å le av uken, bringer Racked deg noen ærlige treningsskjorter.

På Corporettemoms nylig … snakket vi om nøyaktig hvordan karrierer så vel som prioriteringer endret seg – eller ikke – etter å ha fått en baby.
Kat delte noen klær for arbeidende mødre, inkludert noen grunnleggende graviditetsselskap samt vaskbare kontorklær.

Savnet vi noe? Legg dem her, eller send dem til news@corporette.com. si takk til deg! Også: Er du mamma eller mamma? Ikke gå glipp av denne ukens nyhetsoppdatering på Corporettemoms. Vi er deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet markedsføringsprogram opprettet for å levere en indikerer for oss å lage kostnader ved å lenke til Amazon.com så vel som tilknyttede nettsteder.

Add a Comment

Your email address will not be published.

Ukentlig nyhetsoppdatering

Som disse innleggene? Følg oss på Twitter eller Facebook – dette er den redigerte versjonen av det vi leser! (Vi tweet også hvis vi hører om et godt salg gjennom Corporettedeals Twitter -feeden.) Du kan også følge oss på Pinterest og Instagram, eller ved RSS -feeden vår.
Atlanterhavet snakker om hvorfor designere er motvillige til å inkludere lommer i kvinneklær River Plate Skjorter – og hvordan det påvirker kvinner på jobb.
Pinterest ba meg om å runde opp et utvalg av tunikaer som er lange nok til å koble seg godt sammen med leggings.
Fashionista presenterer “14 vakre bh for full-chested Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter kvinner.”
Fortune rapporterer om en studie som undersøkte måtene din ektefelle/partner kan påvirke jobbprestasjonen din. Nylig i Fortune: Ordet “kiddo” og kvinnelige varslere.
New York Times ‘You’re The Boss Blog spør: “Kan en kvinnelig sjef med suksess administrere en chauvinist?”
En Harvard Company Review Blogger ser på en studie som viste at kvinner kan være mye mer sannsynlig å utarbeide lønn på en ny jobb når de har fått beskjed om Flamengo Skjorter at lønnen er omsettelig; Hvis ikke, kan de faktisk trene nedover (h/t til bredset).
Over loven snakker om dommere som tweet.
Road Warriorette takler å planlegge etikette.

Savnet vi noe? Legg til ‘dem her, eller send dem til news@corporette.com. Takk skal du ha! Også: Er du mor eller mamma? Ikke gå glipp av denne ukens nyhetsoppdatering på Corporettemoms.

Add a Comment

Your email address will not be published.